Най-добрият български тенисист Григор Димитров отговори на критиките относно облеклото, с което

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отговори на критиките относно облеклото, с което
Коментари Харесай

Гришо с ексцентричен анцуг за първия си мач в Australian Open 2020 (ВИДЕО/СНИМКИ

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отговори на критиките относно облеклото, с което се появи за първия си мач в Australian Open 2020. Гришо беше облечен в виолетов спортен екип на жълти точки, който провокира спорни реакции в обществените мрежи, написа

Българинът победи аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро с 3:1 сета, само че след дуела се приказва повече за спортния екип му, в сравнение с за представянето на корта в Мелбърн.
" Общо взето нямам срещу да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин. Всъщност го обичам. Обичам цветове... Обичам да опитвам, а когато съм на корта, не мисля изключително доста за екипа. Въпреки това е прелестно да се чувстваш комфортно. Имам шанса " Найк " да зачитат мнението ми ", разяснява Григор.

 

Good morning everyone, if you're just waking up, 's tracksuit is the highlight of the so far
— Eurosport UK (@Eurosport_UK)

С облеклото си за Australian Open Гришо обаче е изненадал даже и някои от околните си хора: " Приятели ми споделиха, че са очаквали да избера този екип, само че не са били сигурни дали ще нося целия комплект. "

Мачът се запомни и с още един забавен миг. По време на двубоя  фенка на Гришо му направи предложение за брак. Дамата развяваше българския трикольор, върху който беше изписала: „ Marry me, Grigor ” („ Ожени се за мен, Григор ”). 

That moment when you realize might actually see your proposal
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР